Homble Olsby | Littler inviterer til manuduksjon i arbeidsrett

Homble Olsby | Littler inviterer til manuduksjon i arbeidsrett

Publisert: 13. oktober 2022

Tema for manuduksjonen er arbeidsmiljølovens regler om varsling, arbeidstakers ytringsfrihet og kravene til et forsvarlig arbeidsmiljø. Vi kaster også et sideblikk på EU-direktivet om vern av varslere, som er i ferd med å bli gjennomført i norsk rett.

Manuduksjonen retter seg mot studenter som tar individuell arbeidsrett på masternivå, samt vitenskapelige assistenter og andre med særlig interesse for arbeidsrett.

Homble Olsby | Littler er rangert som et av Norges ledende advokatfirmaer innen arbeidsrett og pensjon. Homble Olsby er en del av Littler, det største nisjefirmaet i verden innen arbeidslivsjuss, med flere enn 1700 advokater fordelt på fire kontinenter.

Foredragsholdere:

  • Tore Lerheim - partner i Homble Olsby | Littler og advokat med møterett for Høyesterett. Han har over 20 års erfaring med arbeidsrettslige problemstillinger, og er en av Norges høyest rangerte advokater innenfor arbeidsrett.
  • Trond Erik Kvalsnes - partner og advokat i Homble Olsby | Littler. I tillegg til juss har han tilleggsutdannelse innen Human Resource Management, og har jobbet 15 år med varsling og arbeidsmiljøkonflikter.

Manuduksjonen holdes i våre lokaler i Akersgata 28 mandag 1. november kl. 17.00–19.00. Vi byr på enkel servering etter det faglige programmet.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 28. oktober. Antallet plasser er begrenset.

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


The Legal 500 – The Clients Guide to Law Firms Homble Olsby advokatfirma as