Internt partneropprykk - Mari Vindedal er ny partner i Homble Olsby | Littler

Internt partneropprykk - Mari Vindedal er ny partner i Homble Olsby | Littler

Publisert: 29. juni 2022

Mari Vindedal er partner i Homble Olsby | Littler fra 1. juli 2022. Hun tiltrådte som advokat i firmaet 1. januar 2020. Vindedal har gjort seg bemerket som drivende dyktig fra første arbeidsdag, og har raskt videreutviklet seg fra advokat til partner. Hun er også høyt verdsatt av klienter og en svært god kollega.

I tillegg til arbeidserfaringen i Homble Olsby | Littler har Vindedal bred prosesserfaring fra stillinger som politiadvokat og dommerfullmektig. Hun har også erfaring fra Lovavdelingen i Justisdepartementet. Fra skolebenken har hun en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og en LLM fra University of Edinburgh. Hun har også studert statsvitenskap.

Ole Kristian Olsby, Managing Partner i Homble Olsby | Littler, er glad for at Vindedal har takket ja til å tre inn i partnerskapet.

«Det er gledelig å informere om at Vindedal har rykket opp fra senioradvokat til partner. Med økende oppdragsmengde har vi behov for en ny dyktig prosedyrepartner som kan bistå når saker går til retten. Vindedals omfattende prosesserfaring fra påtale og domstol og høye faglig kompetanse gjør henne godt rustet til å mestre ulike utfordringer. Hennes øvrige kvaliteter gjør henne også velegnet til å identifisere og skape resultater både for klienten og Homble Olsby | Littler.

Vindedal er den første i neste generasjon partnere i Homble Olsby | Littler, og den første av flere. Dette er en milepæl for oss, og en del av videreutviklingen av firmaet og vår ambisjon om å være førstevalget innenfor arbeidslivsjuss. Vekst gjennom internt opprykk av våre dyktige advokater er noe vi ønsker og jobber for. Vi er også opptatt av mangfold både i og utenfor forretningslivet, og har en ambisjon om å øke andelen kvinnelige partnere betydelig innen 2025».

Tore Lerheim, styreleder i Homble Olsby | Littler, supplerer.

«Vindedal har utmerket seg positivt fra første dag hos oss, og har i stor grad utviklet og fylt sin rolle på et imponerende og selvstendig vis. Hun er drivende dyktig i det hun foretar seg og har tatt klientene med storm. I tillegg er hun en utmerket kollega. Vi ønsker henne varmt velkommen inn i partnerskapet og setter pris på at hun vil jobbe langsiktig sammen med oss i Homble Olsby | Littler for å realisere felles mål.»

Mari Vindedal avslutter.

«I Homble Olsby | Littler er jeg blitt en del av et toppet lag med arbeidsrettseksperter som attpåtil utgjør et uvanlig hyggelig arbeidsmiljø. Som partner kan jeg nå fortsette å lære av denne flinke gjengen, samtidig som jeg får mulighet til å bidra til firmaets utvikling ved å tilføre noe nytt. Kombinasjonen av høyt faglig nivå, satsing på prosedyre og et solid verdigrunnlag gjør dette til et riktig veivalg for meg. Jeg setter stor pris på å få være en del av et fellesskap som skal fortsette å jobbe målrettet og strategisk for vekst, utvikling og en markedsposisjon som førstevalget i arbeidslivsjuss, og ser frem til det som kommer.»

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


The Legal 500 – The Clients Guide to Law Firms Homble Olsby advokatfirma as