Homble Olsby advokatfirma AS er medlem av Littler Global

Littler er verdens største arbeidsrettsadvokatfirma med mer enn 1 500 advokater fordel på 85 kontorer i 20 land over hele verden. Sammen representerer medlemsfirmaene et globalt tilbud til våre klienter. Medlemskapet i Littler Global bedrer vår evne til å håndtere multinasjonale arbeidsrettslige saker, og gir våre klienter tilgang til juridisk rådgivning i internasjonale saker med ett kontaktpunkt.

Littler har representert og rådgitt virksomheter i over 75 år på alle områder innen arbeidslivsjuss og HR, og har vært involvert i flere betydningsfulle arbeidsrettstvister og ved fremforhandling av viktige kollektive avtaler.

Littler har med sitt fokus på kun å rådgi innen arbeidslivsjuss og HR et godt rykte som en innovativ og global leverandør av juridiske tjenester som gir klientene omfattende bistand på viktige forretningssteder over hele verden.

Under navnet «Littler Global» opptrer de enkelte og uavhengige medlemsfirmaer med spesialisering innen arbeidslivsjuss sammen som en internasjonal leverandør av juridiske tjenester. Du kan finne mer informasjon her.

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


The Legal 500 – The Clients Guide to Law Firms Homble Olsby advokatfirma as