• Forretningsjuridisk advokatfirma, spesialisert innen arbeidslivets juss

  • Outstanding employment boutique

    — Legal500
  • "Et nisjefirma - i sin fulle bredde"

    — Ole Kristian Olsby, co-founder og managing partner

     

Teamet

Et godt lag består av gode spillere som spiller godt sammen

Bli kjent med teamet her >

Hjemmekontor - er din virksomhet forberedt?

Vi hjelper din virksomhet med det den trenger når det gjelder hjemmekontor. Lytt til podcaster hvor vi deltar (# 1-3 og 6) og les siste nytt om temaet.

Høyt rangert i Chambers Europe Employment for tiende år på rad

Det er en stor glede å kunne informere om at vi for tiende år på rad er høyt rangert i Chambers Europe Employment. Disse rangeringene viser at vi har skilt oss ut i den mest strenge, uavhengige og dyptgående undersøkelsesprosessen som er i dette markedet, og at vi har fremstått som ett av de beste firmaene innen vårt felt i en periode som strekker seg over hele ti år.

16.03.2023

Gratulerer med kvinnedagen!

8. mars markerer vi den internasjonale kvinnedagen. Norge er blant de beste i verden når det gjelder kjønnslikestilling – også i arbeidslivet. Men til tross for økt bevissthet og mer regulering er det fortsatt forskjeller mellom kvinner og menns inntekt og karrieremønstre.

08.03.2023

Metoo-definisjon inn i arbeidsmiljøloven

Etter Metoo-kampanjen fikk trakasseringsparagrafene i likestillings- og diskrimineringsloven, straffeloven og arbeidsmiljøloven ny aktualitet. Nå kommer det en ny definisjon i arbeidsmiljøloven som skal tydeliggjøre hva som er seksuell trakassering.

06.03.2023

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


The Legal 500 – The Clients Guide to Law Firms Homble Olsby advokatfirma as