• Forretningsjuridisk advokatfirma, spesialisert innen arbeidslivets juss

  • Outstanding employment boutique

    — Legal500
  • "Et nisjefirma - i sin fulle bredde"

    — Ole Kristian Olsby, co-founder og managing partner

     

Lyst på jobb som advokat/-fullmektig hos oss?

Homble Olsby | Littler søker dyktige advokater/-fullmektiger med interesse for arbeidslivsjuss og internasjonalt arbeid, og med 4 -7 års arbeidserfaring (advokat/senioradvokat). Send søknaden din til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen fristen 8. august 2022. Søknader mottas og vurderes fortløpende.

Les mer her >

Hjemmekontor - er din virksomhet forberedt?

Vi hjelper din virksomhet med det den trenger når det gjelder hjemmekontor. Lytt til podcaster hvor vi deltar (# 1-3 og 6) og les siste nytt om temaet.

Internt partneropprykk - Mari Vindedal er ny partner i Homble Olsby | Littler

Internt partneropprykk - Mari Vindedal er ny partner i Homble Olsby | Littler

Mari Vindedal er partner i Homble Olsby | Littler fra 1. juli 2022. Hun tiltrådte som advokat i firmaet 1. januar 2020. Vindedal har gjort seg bemerket som drivende dyktig fra første arbeidsdag, og har raskt videreutviklet seg fra advokat til partner. Hun er også høyt verdsatt av klienter og en svært god kollega.

Les mer

Nå er det på tide å stå opp for hverandre!

Nå er det på tide å stå opp for hverandre!

Noen ganger må man stå oppreist selv om man har lyst til å legge seg ned og gråte. I dag våknet vi i Homble Olsby | Littler sammen med hele Norge opp til nyheten om masseskyting i Oslo med to personer drept og 21 personer skadet. Saken etterforskes som en terrorhandling. Politiet jobber ut fra hypoteser om at det kan dreie seg om hatkriminalitet og/eller psykiatri.

Les mer

Innstramming i regler for innleie og styrking av rett til heltidsstilling

Innstramming i regler for innleie og styrking av rett til heltidsstilling

Regjeringen har foreslått endringer i arbeidsmiljøloven for å stramme inn på adgangen til innleie fra bemanningsforetak og styrke retten til heltidsstilling. Lovforslagene er oversendt til Stortinget, og vil med all sannsynlighet bli vedtatt høsten 2022. 

Les mer

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018