• Forretningsjuridisk advokatfirma, spesialisert innen arbeidslivets juss

  • Outstanding employment boutique

    — Legal500
  • "Et nisjefirma - i sin fulle bredde"

    — Ole Kristian Olsby, co-founder og managing partner

     

ARP - hva er det?

Aktivitets- og redegjørelsesplikten gir alle offentlige og mange private arbeidsgivere plikt til å rapportere på virksomhetens likestillingsarbeid i årsberetningen. Vi gir deg verktøyene du trenger for å gjøre dette på en god og effektiv måte innen fristen 1. juli. 

Les mer her >

Hjemmekontor - er din virksomhet forberedt?

Vi hjelper din virksomhet med det den trenger når det gjelder hjemmekontor. Lytt til podcaster hvor vi deltar (# 1-3 og 6) og les siste nytt om temaet.

Arbeidsgivers tilretteleggingsplikt – hva er det?

Arbeidsgivers tilretteleggingsplikt – hva er det?

Arbeidsgivere opplever ofte at ansatte av ulike grunner ikke kan jobbe som normalt. Må arbeidsgiver legge til rette for dem? Hva og hvor mye må arbeidsgiver gjøre?

Les mer

Er du i rute med ferieplanleggingen?

Er du i rute med ferieplanleggingen?

Sommeren står snart for tur, og mange har begynt å glede seg til ferie. Her er en oversikt over de viktigste reglene i ferieloven som arbeidsgiver bør være klar over for at sommerens ferieplanlegging skal gå smidig for seg.

Les mer

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen!

Den 1. mai feires arbeidernes internasjonale kampdag over store deler av verden. Dagen ble innført og markert som demonstrasjonsdag for arbeiderbevegelsen første gang i 1890. Bakgrunnen var en demonstrasjon i Chicago noen år tidligere, der 200 000 amerikanske arbeidere streiket for innføring av åttetimers arbeidsdag og flere ble drept i sammenstøt mellom demonstranter og politiet. Fordi streiken hadde begynt 1. mai, ble datoen valgt som internasjonal demonstrasjonsdag – og har vært det siden.

Les mer

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018