Fast eiendom

Fast eiendom

Vi bistår både privatpersoner og selskaper i de fleste eiendomsrettslige spørsmål. Vi kommer gjerne tidlig inn i prosessen, ofte allerede før kjøp av en tomt, og ser på muligheter og utfordringer, herunder også reguleringsmessige spørsmål. Vi har bistått både kjøpere og selgere i slike prosesser, både store utviklere og privatpersoner. Vi har også erfaring med å bistå i rettslige prosesser, dersom spørsmålene ikke løses ved minnelighet. 

En av våre partnere har tidligere arbeidet som juridisk ansvarlig for et stort, børsnotert eiendomsselskap. Vi kan således skilte med erfaring fra "begge sider av bordet". Nylig bistod vi et stort boligsameie med et omfattende mangelskrav mot utbygger og involverte entreprenører. 

Vi bistår også i ekspropriasjonssaker, hvor spørsmålet ofte vil være hva som kan anses å være "påregenelig utnyttelse" - og således verdien - til eiendommen som skal overtas. Dette forutsetter bred kunnskap om rettslige og markedsmessige forhold. 

Vi mener at vår faglige bredde og lange erfaring i eiendomssaker setter oss i stand til å gi råd som både er godt rettslig fundert, og som samtidig har et kommersielt og strategisk rasjonale for våre klienter. Ta kontakt med oss for en nærmere prat om eiendom! 

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018