Immaterialrett

Immaterialrett

Riktig håndtering av selskapets immaterielle rettigheter er et konkurransefortrinn. Arbeidet bør være en del av bedriftens kultur fra innovasjonsstadiet. 

Ikke bare er det viktig å ta vare på dine egne immaterielle verdier på en riktig måte. Du må også passe på at du ikke krenker andre personers eller selskapers rettigheter. Arbeidet starter ofte med å skaffe seg en oversikt over de immaterielle rettighetene. Hva har vi? Hva har vi ikke? Hva trenger vi for å lykkes kommersielt? Immaterielle rettigheter kan være varemerker, design, patent og foretaksnavn, men også åndsverk, tegninger, dokumenter, forretningsplaner- og strategier, og annet. 

Noen immaterielle rettigheter kan registreres, andre kan det ikke. I alle tilfeller kan det være avgjørende om og hvordan du kan dokumentere dine rettigheter. Hvordan du håndterer dine immaterielle rettigheter kan avgjøre om det bedriften skaper er verdt gull eller null. 

Vi har erfaring fra arbeid med store mediehus, både som ansatt advokat og ekstern rådgiver. Ta kontakt med oss for en nærmere prat om immaterielle rettigheter! 

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018