Management support / Ledelsesstøtte

Management support / Ledelsesstøtte

Advokater og andre spesialister har en tendens til å identifisere problemstillinger og yte rådgivning innen det fagområdet de selv behersker best. For ledelsen, for selskaper og for store prosjekter utgjør slik sektorspesifikk rådgivning en fare for at man overser viktige problemstillinger og fokuserer på de gale tingene. Man risikerer kort og godt å miste det store bildet. 

God ledelsesrådgivning forutsetter ikke bare en forretningsforståelse og bred juridisk kompetanse, men også en innsikt i de mekanismer som pågår i ulike organisasjoner og i markedet for øvrig. Vi har erfaring med å bistå ledelsen i store og små selskaper, både som eksterne advokater og som internt ansatte rådgivere, også på ledernivå. Våre advokater har erfaring fra ledelses- og styrearbeid i børsnoterte og ikke-børsnoterte selskaper. Vår brede erfaring kommer alltid våre klienter til gode. 

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018