Nina Elisabeth Thjømøe

Nina Elisabeth Thjømøe

  • Senioradvokat
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Mobiltelefon: +47 98 42 16 15

Nina Elisabeth Thjømøe har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og en internasjonal mastergrad (LLM) fra Queen Mary, University of London.

Thjømøe arbeider med arbeidsrett, selskapsrett og alminnelig forretningsjuss. Hun bistår store og små virksomheter og arbeidstakere på alle nivåer. Hun arbeider både med individuell og kollektiv arbeidsrett.

Thjømøe har betydelig erfaring med rådgiving i omstillings- og nedbemanningsprosesser, hvor hun bistår klientene med planleggingen og gjennomføring av prosessen, i tett samarbeid med ledelsen.

Thjømøe arbeider mye med internasjonale klienter, herunder med problemstillinger knyttet til internasjonale arbeidsforhold og arbeidstillatelser. Hun har omfattende erfaring fra arbeid med oppsigelser, arbeidsgivers styringsrett og endringsoppsigelser, forhandling av sluttavtaler, arbeidstid og HMS-relaterte spørsmål, og løpende rådgivning i arbeidsforhold.

Klientene opplever henne som faglig dyktig, tillitsvekkende og løsningsorientert.

Thjømøe har tidligere vært ansatt som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Schjødt AS, hvor hun i hovedsak har arbeidet med selskapsrett og arbeidsliv. Hun har også arbeidet som dommerfullmektig ved Fjordane tingrett.

Erfaring

  • Homble Olsby advokatfirma AS, 2014 - nåværende
  • Dommerfullmektig, Fjordane tingrett, 2012 - 2014
  • Advokatfullmektig, Advokatfirmaet Schjødt AS, 2009 - 2014

Utdanning

  • Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo, 2009
  • LLM, Queen Mary, University of London, 2009

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018