Koronaviruset - økonomiske problemer

Koronaviruset - økonomiske problemer

Vi opplever at stadig flere som kontakter oss er spesielt opptatt av sin egen økonomiske situasjon og hva som bør og må gjøres i denne forbindelse. Dette gjelder både virksomheter og enkeltmennesker. Økonomiske problemer er derfor valgt som dagens tema.

Koronaviruset - rollen som arbeidsgiver

Koronaviruset - rollen som arbeidsgiver

Flere av våre klienter er arbeidsgivere, og har stilt oss mange forskjellige spørsmål knyttet til sin rolle som arbeidsgiver. Spørsmål om smitteforebyggende tiltak, arbeidstid og permittering er noe alle er ekstra opptatt av. Derfor er nettopp disse tre områdene valgt ut som dagens tema.

Koronaviruset - forholdet til kunder og leverandører

Koronaviruset - forholdet til kunder og leverandører

Mange av våre klienter er leverandører og kunder og har spørsmål knyttet til kontraktsmessig oppfyllelse og pengekrav eller spørsmål om egne økonomiske problemer. Nettopp derfor har vi valgt «Force majeure» og pengekrav som dagens tema.

Arbeidsplassen har gått i dvale - hva nå?

Arbeidsplassen har gått i dvale - hva nå?

Som følge av Corona-utbruddet har mange virksomheter opplevd en brå nedgang i arbeidsmengden, og sett det nødvendig å permittere ansatte. Vi har samlet noen av de praktiske spørsmålene som erfaringsvis kan oppstå i permitteringsperioden.

Nå bretter vi opp ermene!

Nå bretter vi opp ermene!

Koronautbrudd, børskrakk og fall i oljeprisen gjør situasjonen svært krevende for mange virksomheter og enkeltmennesker, og vil med stor sannsynlighet gjøre det i lang tid fremover. Vi blir testet som samfunn og er satt på den store prøven sammen. Det er nå vi i fellesskap skal brette opp ermene!

Enighet om tiltakspakke

Enighet om tiltakspakke

Et flertall på Stortinget ble mandag 16. mars 2020 enige om første del av den økonomiske tiltakspakken i forbindelse med koronavirus-utbruddet. For arbeidsgivere er seks tiltak særlig relevante.

Vi søker 3-4 dyktige advokater/advokatfullmektiger

Vi søker 3-4 dyktige advokater/advokatfullmektiger

Homble Olsby | Littler er i vekst, og vi ser etter tre – fire nye, dyktige kollegaer, helst med noen års erfaring. Vi søker deg som har ambisjoner om faglig og kommersiell utvikling som advokat i et fagmiljø som er blant landets beste på vårt felt, og som vil ha et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, med arbeid på ulike rettsområder, mulighet for internasjonalt arbeid og tett samspill med klientene om problemløsingen. Sammen skal vi sette klientene i stand til å håndtere morgendagens utfordringer og skape trygghet for at klientene oppnår det beste resultatet gjennom oss.

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018