Vi søker 3-4 dyktige advokater/advokatfullmektiger

Vi søker 3-4 dyktige advokater/advokatfullmektiger

Homble Olsby | Littler er i vekst, og vi ser etter tre – fire nye, dyktige kollegaer, helst med noen års erfaring. Vi søker deg som har ambisjoner om faglig og kommersiell utvikling som advokat i et fagmiljø som er blant landets beste på vårt felt, og som vil ha et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, med arbeid på ulike rettsområder, mulighet for internasjonalt arbeid og tett samspill med klientene om problemløsingen. Sammen skal vi sette klientene i stand til å håndtere morgendagens utfordringer og skape trygghet for at klientene oppnår det beste resultatet gjennom oss.

Selvtillit, mestring og styringsrett

Selvtillit, mestring og styringsrett

En av våre samarbeidspartnere, FrontRow Consulting, er aktuell med boken «Helt Sjef – om kvinner og ledelse og veien til toppen». Boken har fått terningkast 5 i Dagbladets anmeldelse. Det er lanseringsfest for boken i dag. Merete Furesund i Homble Olsby | Littler er en av 13 dyktige kvinner som er intervjuet i boken om sin karrierevei.

Blant topp tre i Advokatundersøkelsen 2020

Blant topp tre i Advokatundersøkelsen 2020

Finansavisen Jus har i dag offentliggjort resultatet av Advokatundersøkelsen 2020. Det er gledelig å kunne fortelle at Homble Olsby er rangert blant de tre beste advokatfirmaene i arbeidsrett i Norge. Homble Olsby er tildelt en tredjeplass, med Arntzen de Besche som nummer to og Wiersholm på førsteplass.

Kurs i internasjonale arbeidsforhold 16. oktober 2019

Kurs i internasjonale arbeidsforhold 16. oktober 2019

Onsdag 16. oktober 2019 holdt Merete Furesund og Henrik Otterlei Rasmussen fra Homble Olsby et kurs i regi av Advokatenes HR. Temaet var internasjonale arbeidsforhold i EU/EØS, herunder utstasjonering, trygdekoordinering, lovvalg og verneting.

Takk til alle som deltok.

Arbeidslivskonferanse i London

Arbeidslivskonferanse i London

Homble Olsby er med å arrangere Littlers første arbeidslivskonferanse for Europa i London 14. november 2019 med talere fra Accenture, Uber, Oracle og en rekke andre multinasjonale selskaper. Fokus er endringer på arbeidsplassen i multinasjonale virksomheter.

Forslag til endringer av verdigrensene i tvisteloven

Forslag til endringer av verdigrensene i tvisteloven

Justis- og beredskapsdepartementet har i proposisjon av den 21. juni 2019 foreslått å endre verdigrensene for obligatorisk behandling i forliksrådsbehandling, behandling etter reglene om småkravprosess og anke til lagmannsretten i saker om formuesverdier.

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018