Homble Olsby blir medlem av Littler Global

Homble Olsby blir medlem av Littler Global

Homble Olsby advokatfirma AS er svært glade for å informere om at vi fra 23. januar 2019 er medlem av Littler Global.

Littler Global er verdens største nettverk av arbeidsrettsadvokater, med over 1500 advokater fordelt på 85 kontorer i 20 land, og er markedsleder innen innovasjon og digitalisering av advokattjenester på sitt område. Littler Global har med inngåelse av samarbeidet med Homble Olsby nå medlemsfirmaer i syv europeiske land. 

Vi ser på Littler Global som våre "likesinnede" på det globale markedet. Dette samarbeidet blir dermed en naturlig videreutvikling og styrking av Homble Olsby sin rolle som nisjefirma innen arbeidslivjuss.

Vi har særlig forventning om at samarbeidet med Littler Global vil styrke vår posisjon i forbindelse med internasjonale oppdrag; både for utenlandske klienter som trenger arbeidsrettslig bistand i Norge og for våre norske klienter som trenger topp arbeidsrettslig bistand i utlandet. Gjennom dette samarbeidet vil våre klienter sikres tidsriktige tjenester, både faglig og teknologisk.

Se dagens pressemelding her for nærmere informasjon om vår inntreden i Littler.

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018