Littler Globals COVID-19 undersøkelsesrapport

Littler Globals COVID-19 undersøkelsesrapport

COVID-19 gir opphav til en rekke nye problemstillinger på arbeidsplassen. Littler Global, som Homble Olsby advokatfirma er en del av, har derfor nylig forespurt over 750 HR-toppledere og interne rådgivere over hele Europa om hva som er deres viktigste bekymringer og strategier.

Vi tror resultatene fra undersøkelsesrapporten kan være av interesse. Resultatene gir deg innsikt i hvordan pandemien påvirker europeiske arbeidsgivere samt i det europeiske arbeidsmarkedets fremtidsutsikter. Du finner den komplette rapporten her.  Noen av de viktigste funnene er som følger:

  • Med COVID-19, som gir større aksept for fjernarbeid, gjør nesten halvparten av respondentene (41%) langsiktige endringer i sin fjernarbeid-policy for å gi mer fleksibilitet. Flertallet (80%) vil kreve eller vurdere å kreve at flere ansatte skal utføre arbeidet fra en ekstern arbeidsstasjon (fjernarbeid).
  • Blant respondenter som har godtatt støtte fra regjeringsstøttede lønnstilskuddsprogrammer forventer 59% å redusere arbeidsstyrken når programmene avsluttes. Og de fleste forventer å gjøre dette raskt - 63% sier at de vil gjøre det så snart loven tillater det; enten før regjeringsprogrammene avsluttes eller innen to uker etter at de er avsluttet.
  • De fleste respondenter har iverksatt visse tiltak for å bedre ansattes mentale helse og allmenntilstand. Enkelte respondenter ser også kommende driftsmessige utfordringer.

For mer informasjon og for å laste ned hele undersøkelsen, vennligst klikk her. Vi håper at du vil oppleve funnene i undersøkelsen informative. Gi oss beskjed hvis du har spørsmål eller ønsker å settes i kontakt med en advokat for å diskutere problemstillingene som er tatt opp i undersøkelsen.

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018