Littlers European Employer Survey Report 2019

Littlers European Employer Survey Report 2019

Resultatene fra Littlers årlige European Employer Survey Report ble i dag lansert på Littlers European Employer Conference i London.

Undersøkelsen, som ble gjennomført av 572 interne bedriftsjurister og fagfolk innen HR, viser at europeiske arbeidsgivere navigerer seg inn i en rekke juridiske, sosiale og likestillingsrelaterte spørsmål som påvirker arbeidsplassene deres. Noen av de viktigste funnene er:

  • De aller fleste respondentene gjennomfører tiltak for den mentale helsen til ansatte, for å beholde talenter, redusere stress på arbeidsplassen og for å fremme produktivitet.
  • Sammenlignet med resultatene fra undersøkelsen i 2018, gjennomfører europeiske arbeidsgivere i større grad tiltak for likelønn og tiltak for å bekjempe seksuell trakassering på arbeidsplassen.
  • Til tross for usikkerheten rundt Storbritannias uttreden fra EU, føler en overraskende stor del av respondentene seg forberedt på Brexits sysselsettingsrelaterte konsekvenser.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som deltok i undersøkelsen.

Klikk her for mer informasjon og for å laste ned rapporten (kun tilgjengelig på engelsk).

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018