Nå bretter vi opp ermene!

Nå bretter vi opp ermene!

Koronautbrudd, børskrakk og fall i oljeprisen gjør situasjonen svært krevende for mange virksomheter og enkeltmennesker, og vil med stor sannsynlighet gjøre det i lang tid fremover. Vi blir testet som samfunn og er satt på den store prøven sammen. Det er nå vi i fellesskap skal brette opp ermene!

Vi i Homble Olsby følger situasjonen og retningslinjene fra myndighetene tett. Vi har transformert advokatvirksomheten vår til en 100% virtuell arbeidsplass hvor vi bruker gode tekniske løsninger for å opprettholde det faglige og sosiale fellesskapet. Våre advokater kan arbeide hjemmefra med full tilgang til våre systemer, og vi holder daglig kontakt med hverandre og våre klienter ved hjelp av videokonferanser, e-post, chat og telefon.

Vi i Homble Olsby vil være tilgjengelige når du trenger det. Som klient kan du alltid kontakte din faste advokatforbindelse hos oss, og få spørsmålene dine håndtert effektivt og med høy kvalitet. Vi intensiverer vår aktivitet knyttet til pågående oppdrag og løpende rådgivning i takt med ditt og din virksomhets behov.

Vi følger de rettslige og økonomiske konsekvensene av koronaviruset tett, og har opprettet et eget beredskapsteam som raskt kan gi råd i den situasjonen du eller virksomheten din befinner seg i. Beredskapsteamet består av spesialister med høy kompetanse. Teamet kan både gi råd løpende og som engangsoppdrag.

For at alle skal få den hjelpen som trengs når den trengs, tilbyr vi blant annet video- eller telefonkonferanser med beredskapsteamet. Der kan du stille alle spørsmål du måtte ha om hva som gjelder for arbeidstakere og arbeidsgivere i denne situasjonen, for å sette deg og bedriften i bedre stand til å håndtere konsekvensene av koronaviruset. I forkant av konferansen vil vi veilede deg om hvordan du skal få koblet deg opp på riktig måte.

Vi har opprettet et eget sted på websiden vår hvor du også finner alt du trenger å vite om arbeidslivets utfordringer med koronaviruset med lenker til nyhetsartikler og fagartikler vi legger ut fortløpende.

Det er nå vi virkelig skal demonstrere at vi evner å vise solidaritet og ansvarlighet til fellesskapets beste. Liv og helse kommer først. Så må vi sammen gjøre alt vi kan for å brette opp ermene og redde arbeidsplasser og unngå konkurser. Vi i Homble Olsby vil vise deg at vi er der for deg og din virksomhet, og det kun noen tastetrykk unna.

Velkommen virtuelt til oss i Homble Olsby!

 

Med vennlig hilsen 

Runar Homble

Managing Partner | Advokat

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mobiltelefon: + 47 958 22 815

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70
Faks (+47) 23 89 75 71

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018