Trond Erik Kvalsnes inn som ny partner i Homble Olsby | Littler

Trond Erik Kvalsnes inn som ny partner i Homble Olsby | Littler

Trond Erik Kvalsnes tiltrer fra 1. april 2022 som partner i Homble Olsby | Littler. Kvalsnes har bred utdannelse og omfattende erfaring innen både arbeidslivsjuss og ledelse. Denne bakgrunnen har gitt ham spesialkompetanse innen arbeidskonflikter og maktkamp, varslingssaker, undersøkelser og granskninger, endrings-, omorganiserings- og nedbemanningsprosesser samt i oppfølgning av medarbeidere. I tillegg har Kvalsnes betydelig erfaring med kollektiv juss, håndtering av tariffparter og forhandlinger, samt GDPR, likestillings- og diskrimineringsjuss. 

Kvalsnes kommer fra Simonsen Vogt Wiig AS, hvor han var senioradvokat. Før det var Kvalsnes blant annet advokat i Abelia i NHO. Han har også arbeidserfaring fra Arbeidsretten, Politidirektoratet og Justisdepartementet, og har sittet i Klagenemnda for Likestilling.

"Jeg gleder meg virkelig over å ha fått muligheten til å bli del av et så kompetent og anerkjent firma som Homble Olsby | Littler, som tilbyr hele bredden innen arbeidslivsjuss. Ikke bare er firmaet ut fra et tydelig verdigrunnlag blitt et av Norges ledende advokatfirmaer innen arbeidsrett og pensjon. Homble Olsby | Littler er også blitt et internasjonalt firma med løsninger for fremtiden gjennom å være en del av Littler, det største nisjefirmaet i verden innen arbeidslivsjuss, med flere enn 1600 advokater fordelt på 100 kontorer i fire kontinenter", sier Trond Erik Kvalsnes.

Kvalsnes fagkompetanse, kombinert med hans særlige personlige kompetanse, gjør ham til en verdifull ressurs i Homble Olsby | Littler. I tillegg til å være nytenkende og initiativrik, evner Kvalsnes å mobilisere strategisk og iverksette strukturert med gjennomføringskraft. Dette gjør at klientens måloppnåelse kan skje raskt og effektivt, og på en måte som motiverer.

Kvalsnes er også anerkjent og verdsatt for sin gode samarbeidskompetanse. Han er spesielt etterspurt av toppledere som ønsker en sparringspartner som er faglig dyktig og som har sterk strategisk og operativ kompetanse. I tillegg til evnen til å se helheten, har Kvalsnes også en utmerket rolleforståelse. Dette gjør at han like gjerne kan ta ledelse som å være støttefunksjon, avhengig av hva som er mest formålstjenlig i den enkelte situasjonen. Han er internasjonalt rangert i Chambers and Partners, hvor han i en representativ klientuttalelse gis følgende skussmål: «He’s a good mentor to coach through processes and he lets the client take ownership of the process if we want to, alongside his excellent guidance".

Homble Olsby | Littler setter stor pris på at samtalene med Kvalsnes har ført frem.

"Vi gleder oss over å få Trond Erik Kvalsnes med på laget. Han er en kompetent, dyktig og erfaren advokat som kompletterer oss og passer godt inn i vår strategiske retning. Hos oss vil han, i tillegg til advokatgjerningen, få kollegaer som spiller hverandre gode i et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede. Trond Erik er en hyggelig og likandes person som vi gleder oss til å jobbe sammen med i årene fremover", sier Ole Kristian Olsby, Managing Partner i Homble Olsby | Litter.

Styreleder Tore Lerheim supplerer: "Både faglig og personlig vil Kvalsnes komplettere partnerskapet i Homble Olsby | Littler på en god måte. Jeg er også trygg på at Kvalsnes vil bidra sterkt til at vi kommer stadig nærmere målet om å være førstevalget innenfor arbeidslivsjuss".

Homble Olsby advokatfirma as

Akersgata 28 
0158 Oslo 

Tel (+47) 23 89 75 70

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Meld deg på vårt nyhetsbrev


Homble olsby Legal500Homble olsby EuropeChambers2018